HANNAH SÖDERSTRÖM

Jag har jobbat som auktoriserad hudterapeut sedan 2012. Har tidigare kombinerat salongen med andra jobb inom hälsobranschen såsom terapeut på större spaanläggningar, spachef, gympersonal och gruppträningsinstruktör.
Har internationell examen inom både hudvård och spa samt är diplomerad specialiserad hudterapeut sedan 2021 och tog silver i hudvårds-SM 2012.
Jag har ett brinnande intresse för hälsa och välbefinnande och är just nu under utbildning till hälso- och livsstilsterapeut via Lüning academy.
Har även utbildning inom coaching för att kunna vägleda andra till att leva livet fullt ut och kunna guida er till att skapa en hälsosam livsstil.
Varmt välkommen att boka en tid hos mig så ska jag göra mitt bästa för att ta hand om dig!

WELL
föddes 2024 när Hannah och Madelene valde att slå ihop sina kunskaper och erfarenheter efter 12 år på olika håll i branschen. Vi hjälper er inifrån och ut i form av både hälsocoaching, träningsupplägg, livsstilsförändringar och behandlingar som ökar både välbefinnandet men också självförtroendet. 
Vi jobbar med hälsa och skönhet - 
inifrån och ut!

MADELENE THORELL

Har jobbat med vaxning sedan 2013 och intimvaxning sedan 2014. Det är i dagsläget det jag arbetar mest med, utöver lashlift samt färg och form av bryn och fransar.
Jag har full förståelse för att det kan kännas nervöst inför en vaxning men min uppgift är att göra det så lättsamt som möjligt för er och att ni ska känna er så trygga och avslappnade som möjligt. 
2022-2023 utbildade jag mig till träningsinstruktör och personlig tränare på The Academy. Det var en otroligt bra utbildning med hög nivå på lärare med kompetenser i olika ämnen och nu är jag redo att få dela med mig av all kunskap till er! Det unika med min träningsstudio är att jag kan erbjuda en trygg miljö utan andra som tränar samtidigt. Detta passar er som vill träna men inte känner er hemma på gymmet. Jag är även utbildad kostrådgivare via The Academy.
Varmt välkommen till mig!

Wajd Budeir

Wajd ska börja sista året på stylistprogrammet och innehar certifikat i lash & browlift, frans och brynfärg samt gellack. Henne hittar ni främst i vår butik men framöver även i behandlingsrummet. Från och med i höst kommer Wajd även att erbjuda öronhåltagning!

Lisa Andersson

Lisa är 22 år gammal och har precis tagit examen från Yrkeshögskolan för hudvård och spa i Stockholm och är därmed auktoriserad hudterapeut. Henne hittar ni främst i behandlingsrummet när hon jobbar extra hos oss, samt vid event och gruppbokningar!

Clara Karlsson Bergqvist

Clara ska börja sista året på ekonomiprogrammet och henne hittar ni i vår butik kvällar och helger! Clara kommer från hösten att erbjuda öronhåltagning och ni kan även skymta henne vid event och gruppbokningar!